количка

Политика за отказ и връщане на стоки

На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП,  всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани на FASHIONPLANET.BG  в рамките на 14 работни дни, от датата на доставката на продукта.

Преди да върне продукта, е необходимо клиента да се свърже със служител на сайта чрез телефон 0893003133  или и-мейл office@fashionplanet.bg за уточняване причините и начина на връщане. За да върне артикула, клиента трябва да е запазил оригиналната опаковка на стоката, както и описа на получената от него поръчка. При връщане на търговеца, стоката трябва да бъде вложена в оригиналната си опаковка, с приложен опис. 

Връщане на артикули без предварително съгласуване с търговеца няма да бъдат приемани. 

Разходите по връщане на отказана поръчка са за сметка на клиента. 

- Сумата ще ви бъде възстановена в офиса на Еконт, от който сте изпратили продуктите,чрез паричен превод в рамките на 14 дни след приемането  им от нас или след съгласуване между двете страни сумата може да бъде приспадната от следваща поръчка на клиента.

 

В случай на сгрешена от клиента поръчка или желание за отказ от поръчката, преди тя да бъде изпратена до клиента, същият има право да уточни това с ТЪРГОВЕЦА чрез телефонно обаждане на тел.:0893003133 или на и-мейл office@fashionplanet.bg . В такъв случай клиентът не дължи никакви такси и неустойки.